Continuïteit, plezier en resultaat ….

Marit Elders

 

Miranda heeft een positieve energie om haar heen. Ze is enthousiast en resultaat gericht dat werkt aanstekelijk. Dat is misschien wel haar belangrijkste kracht.

Marit Elders, eigenaar van Event Safety Academy, vertelt over haar samenwerking met De Virtuele Kracht.

In 2014 ben ik voor mezelf begonnen en heb tot voor kort alles zelf gedaan of erbij gedaan zoals dat gaat bij startende zzp-ers. Nu ik succesvol ben en mijn zzp-schap wil ombuigen naar ondernemerschap, heb ik besloten om sowieso enkele specialisten om me heen te verzamelen. Zij ondersteunen mij op verschillende vlakken met de professionalisering en ontwikkeling van mijn bedrijf. Zo kan ik mij blijven richten op mijn core business, werken aan mijn passie -het adviseren over veiligheid bij evenementen- en mijn energieniveau op peil houden.

Virtueel professional

Gelukkig ken ik Miranda van één van onze vorige werkgevers. Toen ik begin dit jaar hoorde dat ze voor zichzelf wilde beginnen als virtueel professional, heb ik haar gelijk gebeld over onze samenwerking. Ik weet dat ze ervaren is, een goede drive heeft en kennis heeft van online marketing en communicatie. En dat is een belangrijke motor voor mijn bedrijf.

De motor is inmiddels opgestart. De nieuwe huisstijl heeft Miranda geïmplementeerd in alle uitingen en applicaties die we gebruiken. De bedrijfspagina’s op Facebook en LinkedIn heeft ze gebouwd en staan als een huis. Met de eerste Facebook advertentiecampagne zijn cursisten geworven.

Contentkalender, Facebook en LinkedIn

Voor mijn nieuwe activiteit gaan we binnenkort de strategie uitwerken om cursisten te werven voor mijn online trainingen. De content kalender wordt verder uitgewerkt, opdat we onze organische posts op Facebook en LinkedIn dan ook gestructureerd kunnen plaatsen. Dat scheelt weer tijd en energie. Procesmatig werken daar waar mogelijk, geeft mij rust en ruimte. Miranda doet het inhoudelijke werk, bewaakt de processen en stuurt bij waar nodig.

Als ondernemer en specialist in mijn markt, komt de inhoudelijke kennis om mijn bedrijf zichtbaar te maken van mij. Het fijne is dat Miranda deze kennis eenvoudig ontsluit. Ik schrijf conceptteksten of laat me interviewen. Miranda werkt deze concepten uit tot een blog. Vervolgens zorgt ze dat het Nederlands klopt, de lezer een goed leesbaar stuk voor zich krijgt, seo is toegepast en alles met foto’s op de website wordt geplaatst op een manier dat Google de informatie interessant vindt. Heel handig allemaal. Ik kan me nu blijven bezighouden met de ontwikkeling van mijn bedrijf.

In korte tijd zichtbaar resultaat

Het verbaast me dat we in korte tijd en met een paar uur per week al zoveel hebben gedaan. Het bevalt mij heel goed om de juiste mensen in te schakelen voor het exacte aantal uren dat je ze nodig hebt tegen een goed tarief. Ik zeg altijd: ‘If you pay peanuts, you get monkeys.’ En het allerbelangrijkste vind ik dat ik samenwerk met mensen die ik leuk vind. Waar je gezellig mee luncht, borrelt of mee op stap gaat naar relaties uit je netwerk.

En zo wordt mijn bedrijf steeds duidelijker zichtbaar, ontstaat er verbinding met klanten en prospects en houden we plezier in ons werk.

Sparring partner Miranda

Ik vind het prettig om verschillende sparring partners om mij heen te hebben. Je kunt niet alles zelf bedenken. Natuurlijk moet de kennis van de markt waarin mijn ideale klant rondloopt van mij komen. Miranda draagt ideeën aan -gebaseerd op de laatste features die social media platforms bieden- om deze kennis te delen met mijn publiek.
Als wij onze koppen bij elkaar steken ontstaan er vaak goede ideeën. Het is sowieso een must om telkens nieuwe mogelijkheden te verkennen als je bedrijf groeit.

Miranda werkt dan wel virtueel, maar een face to face ontmoeting is zo nu en dan ook heel prettig en gezellig. Miranda heeft een positieve energie om haar heen, die trouwens ook over de telefoon doorkomt. Ze is enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Dat is misschien wel haar belangrijkste kracht.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.