MIRANDA TOLLENAAR

HELPEN

Het mooiste van mijn werk is anderen verder helpen hun doelen te realiseren. Pragmatisch, betrokken, creatief en ‘niet voor één gat te vangen’ is mijn manier van werken. Opdrachtgevers werk uit handen nemen en mijn kennis delen en toepassen, zodat zij weer toekomen aan hun eigen werk waar ze het allerliefst mee bezig willen zijn.

 

VAKMANSCHAP

Marketing ‘er even bij doen’ is zonde van je tijd. Keuzes maken, DOEN, ERVAREN en bijsturen is de sleutel tot succes. Dit doet me denken aan een uitspraak van Pippi: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’

Ik vind het belangrijk nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen, in de praktijk toe te passen en daar ook weer van te leren. Door te doen weet ik wat werkt en kan ik bijsturen.

ERVARING

Meer dan dertig jaar werk ik met plezier in het bedrijfsleven. In eerste instantie als managementondersteuner van directies en later als adviseur in mijn vakgebied marketing en communicatie. Ik heb de hele verandering van offline naar online marketing meegemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat het zoeken naar verbinding met je ideale klant een dynamische en spannende weg is. Ik geloof dat een mix van offline en online marketing prima samengaat en je daarmee het meeste resultaat boekt.

JOUW DOEL | MIJN WERKKADER

Jouw doel is mijn werkkader. Het leuke van een duidelijk doel is, dat ik mij volledig kan verplaatsen in de opdracht en voor jouw ideale klant aan de slag ga. Haakjes vinden om leads te genereren en te converteren naar klanten wordt dan een stuk eenvoudiger. Werken naar een doel geeft mij de energie én de kracht om elke dag de zoektocht naar de verbinding met jouw klanten te optimaliseren.

COLLEGA'S AAN HET WOORD

"Never a dull moment als je werkt met Miranda."

"Als echte doener weet ze in no time een creatieve campagne op te zetten. Altijd vol ideeën, met een brede interesse en met heerlijke energie die aanstekelijk werkt.  Spontaan, open in haar communicatie, kritisch als het moet. Een heerlijk warm mens als collega en sparring partner."

Evelyne Middleton

Evelyne Middleton

 

"Miranda heeft het vermogen bruggen te bouwen met allerlei mensen om haar heen. Ze ondersteunt het management op een inspirerende manier."

Frank Verwaal

 

OPDRACHTEN

ALLEMAAL EVEN UNIEK EN MET VEEL PLEZIER AAN GEWERKT.

Ben jij de volgende opdrachtgever waarvoor ik een project oppak en waaruit een mooi verhaal rolt over onze samenwerking? Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen over de kansen die online marketing en communicatie jouw bedrijf bieden.

Event Safety Academy

Continuïteit, plezier en resultaat ….

Door Miranda Tollenaar | 8 juni 2017

  Miranda heeft een positieve energie om haar heen. Ze is enthousiast en resultaat gericht dat werkt aanstekelijk. Dat is misschien wel haar belangrijkste kracht.

Intercoaches

Handig die feedback over de markt.

Door Miranda Tollenaar | 6 juni 2017

Door de vragen die Miranda stelde, kreeg ik de indruk dat ze precies weet welke informatie leads nodig hebben om verbinding met je bedrijf te zoeken. De feedback over de markt was heel waardevol.